Bedrijfspresentatie Accountnet, Briansa Seguros en Ortega Servicios Funerarios

woensdag 17 oktober
Uitnodiging voor Bedrijfspresentatie Accountnet Gestor & Accountancy Services SL”  “Briansa correduría de Seguros” “Ortega Servicios Funerarias” op woensdag 17 oktober 2018 om 17:00 uur

UIT DE SERIE: BEDRIJVEN VAN NEDERLANDERS IN VALENCIA

In de serie “bedrijven van Nederlanders in Valencia”, organiseert de Nederlandse Zakenkring Valencia op woensdag 17 oktober a.s. wel op een heel bijzondere wijze een bedrijf van een van de eigen leden.

Angelique Boulonois, directeur-eigenaar van Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. sinds vorig jaar lid van onze vereniging (www.accountnet.info), presenteert dan haar bedrijf voor de leden van de NZKV. AccountNet biedt een uitgebreide dienstverlening die voor onze leden, zowel privé als zakelijk heel interessant is.

Op deze manier kunnen we ook leren van haar ervaring en kennis met betrekking tot het ontwikkelen van de eigen business, en het werken op een Spaanse zakelijke markt met haar eigen regels en gewoonten.

Briansa correduría de Seguros en Ortega Servicios Funerarias zijn twee Valenciaanse bedrijven, die onze vereniging dit jaar genereus hebben gesponsord, waardoor wij in staat waren om in mei de Nationale Business Meeting te organiseren. Wij willen beide bedrijven graag aan onze leden voorstellen. Briansa, vertegenwoordigd door José Sanahuja, is onlangs een formele samenwerking aangegaan met Accountnet, zodat zij haar verzekeringen op een betere manier kan presenteren aan de Nederlanders.

Ortega (www.ortegaserviciosfunerarias.es), vertegenwoordigd door de directieleden Isabel Ortega en Ana Fabregat,  is een bedrijf die met Parque de la Paz in Chiva over een schitterende locatie beschikt voor een sfeervolle bijeenkomst.

Programma

17.00 Aankomst en rondgang door Parque de la Paz

17.30 Presentaties van AccountNet, Briansa en Ortega Servicios

18.30 Merienda

18.45 Uitgebreidere informatie van de bedrijven in kleine interesse groepen

19.30 Networking en afsluiting

20.00 Napraten en cena in nabijgelegen horeca-gelegenheid voor geïnteresseerden

In de presentaties zal ieder bedrijf tevens aangeven, hoe zij social media als instrument inzet voor haar bedrijfsvoering.
Voertaal tijdens de workshop is Spaans; voor zover gewenst wordt direct in het Nederlands vertaald.

Locatie en Aanmelden

Locatie:

Parque de la Paz, Chiva, Valencia

Bereikbaar vanaf de snelweg A-3 (Valencia-Madrid); neem afslag 337 richting Godelleta.
In de eerste rotonde van de weg naar Godelleta wordt aangegeven “Cementerio”, en volg verder borden met aanwijzingen naar “Cementerio Parque de la Paz”.

Aanmelden:

Men wordt verzocht zich voor 10 oktober a.s. aan te melden middels de  onderstaand formulier.
Aan de deelname van zowel leden van de NZKV als introducées zijn geen kosten verbonden.
De “cena” na afloop is voor ieders eigen rekening

Het bestuur van NZKV