Bedrijfsbezoek Quirón Salud + Borrel

donderdag 7 april (18:30)

Quirón salud wordt sponsor van de ZKV voor 2022. En dat niet alleen maar ze hebben ook een nieuwe vestiging geopend in de chique wijk Colón. En daar gaan we op bezoek.

Op donderdag 7 april opent Quirón Salud de deuren van haar nieuwe Centro Médico voor de Zakenkring Valencia. We krijgen daarbij een korte introductie van de mogelijkheden bij Quirón Salud voor ons Nederlanders en Belgen, zijnde resident of nog niet. Al je vragen over gezondheid als buitenlander in Spanje kunnen gesteld worden. Opdat Quirón zich kan voorbereiden mag je je vragen nu alvast doorsturen via het inschrijfformulier.

Aansluitend vindt de maandelijkse ZKV Netwerkborrel plaats in Hotel Palacio Santa Clara waar Quiron een drankje en een hapje verzorgt voor de deelnemers van het bedrijfsbezoek.

Waar en Wanneer?

Datum: Donderdag 7 April 2022 om 18.30

Locatie: Quiron Salud Mercado Colón, Carrer de Cirilo Amorós, 62, 46004 València, Metrohalte Mercado Colón.

Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 10,- p.p.

Aansluitend is de ZKV borrel in Hotel Palacio Santa Clara. Quirón verzorgt daar een hapje en drankje voor de deelnemers van het bedrijfsbezoek. Voor de overige deelnemers aan de borrel is de consumptie op eigen rekening.

Het is een tien minuten lopen van Quirón Salud naar Hotel Palacio Santa Clara. Als het weer het toelaat gaan we naar het dakterras, zo niet dan een andere ruimte in het hotel.

Borrel na afloop

Aanvang: 20:15 uur

Locatie: Hotel Palacio Santa Clara Carrer de Pascual i Genís, 22, 46002 València.

Bedrijfsbezoek Quirón Salud + Borrel