Workshop Leden voor Leden #1: Tech Tools in de praktijk op 6 februari 2020

donderdag 6 februari

In de Workshops Leden voor Leden van de NZKV is het allemaal delen van kennis wat de klok slaat. We zijn er van overtuigd dat vele van onze leden kennis in huis hebben die waardevol is voor anderen. Met deze workshops creëren we een podium om die kennis met elkaar te delen.  We hopen zo het roemruchte coöperatieve aspect van de Nederlandse handelsgeest te stimuleren, maar we hopen uiteraard vooral dat onze leden er hun voordeel mee doen. Samen staan we sterker! De workshops hebben vooral een praktisch karakter, beantwoorden dus echte praktijkvragen van de deelnemers en zijn wars van commerciële interesses. Mocht jij interesse hebben om ook een workshop te geven laat het ons dan weten op info@nederlandsezakenkringvalencia.com

 

Leden voor Leden workship #1 Tech Tools in de praktijk

Whatsapp for business; Hoe kan whatsapp jouw business helpen

Rick Leerentveld van Naranjatec laat ons zien hoe we Whatsapp kunnen gebruiken binnen ons bedrijf om met klanten en prospects in contact te komen, voor customer service en nog meer. Grote bedrijven kunnen daar een systeem voor opzetten, hetgeen uitgelegd gaat worden. Maar ook kleine bedrijven kunnen nu al Whatsapp gebruiken voor verschillende doeleinden. Rick laat ons zien hoe dat praktisch in mekaar steekt en hoe jij er binnen je eigen bedrijf mee aan de gang kunt.

Analytics, Search Console en Adwords; een kijkje in de keuken van Camperhureninspanje.nl

Gert van der Meijden van Camperhureninspanje.nl behandelt drie van de belangrijkste internet tools van tegenwoordig; Google Analytics en Google Search Console voor het monitoren van de je website en de bezoekers en de tool voor het opzetten van betaalde reclamecampagnes; de welbekende Google Adwords. We bekijken de real life tools zoals ze aan het werk zijn voor Camperhureninspanje.nl. En we laten zien hoe je deze tools ook voor je eigen website aan het werk kunt zetten.

De opzet van de workshop is interactief. We proberen zoveel mogelijk practische vragen van de deelnemers te beantwoorden. Denk dus op voorhand al  na over welke vragen jij graag beantwoord zou willen zien.

 

 

Waar, hoe en wanneer?

Datum:    6 februari 2020

Locatie:

Erik Ottens van Cendris is zo vriendelijk om de ruimte beschikbaar te stellen

Cendris

Carrer del Professor Beltran Baguena 5 planta 1  Dit is aan de achterkant van het Centro Comercial Nuevo Centro. Metrohalte Turia, betaald parkeren

Programma

  • 17.45 Inloop
  • 18.00 Start Workshop met voorstelrondje en toelichting op programma
  • 18.10 Rick Leerentveld Whatsapp for business; Hoe kan whatsapp jouw business helpen
  • 18.30 Vragenrondje
  • 18.45 Gert van der Meijden Analytics, Search Console en Adwords; een kijkje in de keuken van Camperhureninspanje.nl
  • 19.05 Vragenrondje
  • 19.30 Afsluiting

Kosten

Leden NZKV: gratis

Niet-leden: € 10,- p.p.

Graag je deelname bevestigen voor 4 februari.

De ruimte is beperkt dus we sluiten bij 40 deelnemers de inschrijvingen.

Workshop Leden voor Leden #1: Tech Tools in de praktijk

Borrel na afloop