9 September 2016 - informele rentré bijeenkomst

Wat heb jij deze zomer gedaan?

Op vrijdag 9 september a.s. nodigen wij onze leden en andere belangstellenden uit voor een infórmele bijeenkomst waarin we elkaar bij kunnen praten over onze zomerse avonturen.

Daarnaast willen we ook graag Eelco bedanken voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging. Eelco heeft aangegeven, door drukte in zijn prive- en werkomstandigheden het niet meer te kunnen combineren met het medebesturen van de NZKV. We willen Eelco een passend afscheid geven voor zijn zeer gewaardeerde inzet, zijn initiatief, zijn voorzitterschap, zijn glimlach en gezelligheid gedurende de bestuursjaren bij de NZKV.

Na de zomer, weer even bijpraten!

En afscheid nemen van Eelco als bestuurslid

Waar gaat het gebeuren?

We zijn vanaf 20.00 uur welkom bij Tropics in Santa Barbara (Avinguda Corts Valencianes, 18, 46111 Rocafort) waar we kunnen genieten van een barbeque en drankjes op een lekker terras tot in de late uurtjes.

Kosten en aanmelding

Voor leden van de NZKV is het gratis.
Voor partners en introducees zijn de kosten €30,– per persoon.
Deelname bevestigen voor 26 de agosto 2016 middels dit aanmeldings formulier.
Introducees en partners melden zich eveneens aan door “Ik doe mee aan te klikken” voor 26 aug. a.s., en vervolgens onder vermelding van naam het betreffende bedrag over te maken naar Banco Sabadell rekeningnummer ES11 0081 0166 1400 0154 9455 t.n.v. Circulo Mercantil Holandes de Valencia.